Mijn hele leven heb ik al een fascinatie voor kunst en alle vormen van creatieve uitingen daarvan. Na mijn studie aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag wilde ik eerst meer van de wereld zien.

Om het reizen mogelijk te maken heb ik verschillende banen gehad die creatief en leerzaam waren, maar de creativiteit zat hem vooral in creatief denken in plaats van kunstzinnig bezig zijn. De behoefte om terug te keren naar de creatieve beroepen bleef altijd sterk aanwezig, en is nu tot uiting gekomen in webdesign.

De werkervaring die ik heb opgedaan binnen verschillende grote en kleine ondernemingen, zowel commercieel als non-profit, heeft me veel inzicht gegeven die ik nu kan benutten voor webdesign.
Mijn reiservaringen heeft nu een meerwaarde, doordat ik heb leren schakelen tussen leefomgeving van mens en cultuur. Dit is nu een inspiratie bron voor mij als webdesigner.

Als webdesigner ben ik tot de conclusie gekomen dat eerdere keuzes mij hebben versterkt, dit biedt mij nu de gelegenheid websites te creŽren die een eenheid vormen en dat ook uitstralen.

© Sunshine Webdesign • info@sunshinewebdesign.eu • +31 (0)6 24 82 37 66 • Amsterdam • Nederland